Michel Botbijl

Elk afscheid is het begin van een herinnering!

Groenenboom

Firma Groenenboom te Ridderkerk

Van de week wezen praten bij de firma Groenenboom in ridderkerk. En ik kan wel zeggen dat dit een erg aangenaam en positief gesprek was. Erg mooi om te zien hoe gepassioneerd iemand kan zijn over het bedrijf. Dit heeft op mij een erg positieve werking en dat motiveert allen maar. De reden om weg te gaan bij BTB is puur omdat ik te weinig uren maak en daar door dan ook te weinig verdien. Nu ik ontslag genomen heb zijn er nog wel meer dingen die ik echt niet tof vind maar oke dat zal ik niet aan de waslijn hangen. Als alles goed is dan is mijn laatste werkdag de 22ste maart en aansluitend de 25ste ga ik gelijk bij Groenenboom beginnen ik wou dat het al zover was. Mocht ook nog kiezen welk merk mijn voorkeur had dat is voormij ook helemaal nieuw en dat heb ik dus ook gedaan nu is het afwachten welke het gaat worden. Ik laat het nog wel weten wat hoe en waar. tot de volgende keer…….