Michel Botbijl

Elk afscheid is het begin van een herinnering!

Bijna 2019….

Het is bijna 2019 en kan zeggen dat op werk gebied dit niet mijn meest schadevrije jaar is en daar baal ik nog steeds van. Uiteraard niet allemaal mijn schuld maar dan nog baal ik er van. We gaan er vanuit dat we nu weer een stijgende lijn gaan zien in schadevrij rijden. Heb van mijn werkgever een bijna nieuwe trekker gekregen waar ik erg blij mee ben rijd heerlijk en veel ruimte en niet 1 maar 2 airco’s dus laat die zomer maar komen. Heb al meerdere overnachtingen gemaakt dan bij mijn vorige werkgever. En rij ook voor onze containerplanner moet zeggen dat ik dat net een stukje leuker vind dan koeler rijden maar ach de afwisseling is wel lekker. 

Laden in Duitsland

Maar we hebben niet veel werkdagen meer in 2019 dus misschien komen er nog leuke ritjes los de laatste dagen we gaan het wel mee maken. fijne dag en tot……